Marinstereo – Fusion MS-AV700i

Fusion MS-AV700i marinstereo har en inbyggd DVD spelare. MS-AV700I
En trådlös fjärrkontroll medföljer för styrning av DVD spelaren. CD skivor går även att spela på AV700 och iPod/iPhone kan anslutas via tillbehören extern dockningsstation eller iPod/iPhone kabel. AV700 har en composite video utgång och en S-video utgång för anslutning till display eller TV. Externa ljudkällor som MP3 spelare kan anslutas via AUX ingång på baksidan och MP3 ljudfiler kan spelas från lagringsminne via USB anslutning.

Fusion 700i serie marinstereo som har Fusions unika och eleganta True Marine design och är vattentäta enligt IPX5. De har inbyggd förstärkare med 4 kanaler på totalt 280W effekt (4x70W) samt en lågnivåutgång för subwoofer och två lågnivåutgångar för externa förstärkare. Tack vare Multizone teknologi styrs volymen i två zooner individuellt, vid anslutning till externa förstärkare kan upp till fyra zooner styras.

700i serien är utrustad med en integrerad AM/FM och VHF radiomottagare. VHF mottagaren gör att det går att lyssna på VHF kommunikation men inte sända. För att få bästa möjliga radiomottagning till sjöss krävs en antenn av god kvalitet och tillräcklig höjd för att få bra räckvidd i mottagningen. En inbyggd klocka gör det även möjligt att använda 700 serien som väckarklocka. Volym och låtval samt radiostationsval görs enkelt med ratten och knapparna. Vid iPod och iPhone anslutning visas iPod menyn på displayen. Den vattentäta NMEA 2000 fjärrkontrollen NRX200i för panelmontering gör det möjligt att styra 700i serien från andra utrymmen ombord. 700i serien är kompatibel med NMEA 2000 och kommunikationen mellan fjärrkontrollen NRX200i sker via NMEA 2000 nätverket vilket underlättar installationen. På fjärrkontrollen kan NMEA 2000 information som finns tillgängligt presenteras, t.ex. vind, djup och fart. Flera fjärrkontroller kan installeras ombord.

700i serien kan även kopplas ihop med flera av 700i seriens enheter samt nya MS-RA205 via NMEA2000 nätverket.

dela med andra...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+